Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust je vraag.

  Nee, wij geven geen financieel advies en zijn ook geen erkend financieel adviseur. Wij delen op onze platforms puur onze visie op de markt en delen onze strategie, aan- en verkoopmomenten en delen technische analyses over de cryptomarkt en diverse cryptoprojecten.

  Onze leden kunnen zelfstandig beslissen of ze onze strategie en/of aan- en verkopen willen kopiëren, dit hangt helemaal af van hun eigen handelsstrategie en investeringsplan. Uiteindelijk blijven onze leden zelf verantwoordelijk voor hun eigen portfolio en strategie. De inzichten zijn educatief bedoeld en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele verliezen die ontstaan door het volgen van aan of verkopen.

  Niet alle leden hebben de tijd om zich zelfstandig te verdiepen in alle belangrijke onderwerpen wanneer je besluit om te investeren in crypto. Maar, zij willen wel profiteren van de kansen die de cryptomarkt biedt. Voor deze mensen hebben wij de Premium-omgeving ingericht. In deze Discord hebben wij een voorbeeld hodl-portfolio samengesteld waarin je alle aan- en verkopen letterlijk kunt terugvinden, voorzien van een heldere uitleg over de beweegredenen. Daarnaast worden er zowat dagelijks belangrijke en handige inzichten gedeeld met onze leden, dit kan gaan over de markt, verschillende projecten of andere crypto-gerelateerde onderwerpen. Ieder weekend wordt er een Market Update opgenomen waarin jij binnen 60-90 minuten volledig wordt bijgepraat over alle belangrijke gebeurtenissen van afgelopen en komende week. Je kan de premium al joinen vanaf €1 per dag.

  Ja, je hebt deze mogelijkheid zeker. Het CrypteauTrust-team is zeer actief en heeft bijna elke dag contact met leden. Je kunt ook chatten en discussiëren met gelijkgestemde traders of investeerders wanneer je het mentorship aanschaft of onderdeel van onze Premium groep uitmaakt. Kleinere groepen worden gevormd in de Premium Discord om dieper in te gaan op wat er in de markt gebeurt.

  Nee. De strategie die we onze studenten leren is een zogenaamde “Fractal Strategy”. Dit betekent dat het op meerdere tijdframes kan worden toegepast, dus dagelijks of slechts een paar keer per maand, afhankelijk van je beschikbare tijd. Afgezien daarvan wordt deze strategie veel gebruikt in forex en andere activa. Je leert al met al een multi-toepasbare trade strategie.

  Het Trader programma gaat niet puur om een ‘trader’ te worden. Mensen hebben hier vaak een bepaald beeld van, maar onder aan de streep leer je in dit programma ontzettend veel over marktstructuur en liquiditeit. Dit resulteert uiteindelijk in het beter kunnen inschatten van je kansen en het efficiënter managen van je risico.

  Ja! Je kunt lid worden van onze Discord door hier te klikken. We hebben een premium en gratis sectie in onze Discord waar we informatie delen over de markt, projecten en andere crypto-gerelateerde zaken.

  Geen enkel probleem. Je kunt het mentorship kopen of lid worden van de premium Discord. Het enige dat nodig is, is toestemming van je ouders, want bij het voltooien van een aankoop bevestig je dat je 18+ bent.

  Wij accepteren iDeal, Creditcard en Bancontact.

  Onze excuses voor het ongemak. Deze dingen gebeuren helaas soms. Stuur ons een e-mail met een screenshot en details van de betaling, dit kan naar info@crypteautrust.com. Zo kan ons team de betaling opzoeken en handmatig doorvoeren. Zo kunnen we je zo snel mogelijk onboarden.

  In dat geval is het Zelfverzekerde Investeerder Mentorship een goede keuze. Dit mentorship bevat achtergrondgeschiedenis over crypto, biedt een stapsgewijze handleiding van de meest gebruikte platforms voor het kopen van crypto. We begeleiden je bij het overboeken van geld van A naar B.

  We zullen verschillende opties bespreken om je crypto voor de lange termijn veilig op te slaan en leren je alle kneepjes om zelfstandig projecten te leren onderzoeken, technisch te analyseren en al met al een krachtig portfolio te bouwen. Daarnaast heeft één van de eigenaren van CrypteauTrust een achtergrond in Cybersecurity.

  Dit zit ook in het programma opgenomen, met tips & tricks over hoe je je wachtwoorden kunt beheren en hoe je kunt voorkomen dat je in deze ruimte wordt gehackt.

  Maak je geen zorgen, je kunt ons een e-mail sturen via info@crypteautrust.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.