Aangenaam

Onze namen zijn Kevin (sinds 2019 actief) en Roy (sinds 2017 actief). Wij zijn twee doodnormale gasten die een passie hebben voor crypto. CrypteauTrust is ontstaan doordat naaste vrienden van ons met enige regelmaat vroegen:

  • “Wat moet ik kopen boys?”
  • “Hebben jullie nog bijgekocht met de laatste dip?”
  • “Wanneer zijn jullie van plan te verkopen? Nu, of wachten jullie nog even?”


Deze vragen hebben ertoe geleid dat wij in oktober 2022 zijn gestart met CrypteauTrust. Inmiddels hebben wij tientallen mensen geholpen om zelfstandig en zelfverzekerd de cryptomarkt te betreden. Wij begeleiden zowel nieuwe als ervaren investeerders en traders om hun skills te verbeteren.

Maak kennis met..

Roy

Crypto Investeerder

“Ik haal veel plezier uit het zoeken van een nieuw interessant project. Tegenwoordig heb je duizenden projecten en het wordt dus steeds lastiger om het juiste project er tussenuit te halen. Maar, dat is pre-cies waar ik mijn energie uit haal. Op zoek naar dat ene veelbelovende project voor de lange termijn.

Daarnaast vind ik het super leuk om mensen te begeleiden, vooral wanneer zij zelf met net zoveel, en soms zelfs meer, energie als ik te werk gaan. “

Kevin

Professionele Trader

“Sinds ik ben begonnen met crypto heeft traden mij altijd gefascineerd. In de beginfase heb ik mijzelf veel zaken rondom traden geleerd, later middels een persoonlijke mentor.

Ik kan me heel goed, soms iets te goed, vastbijten in prijsactie, maar dit heeft me geholpen tot waar ik vandaag sta. Ik help andere graag met het begrijpen van deze, op het eerste oog, moeilijke materie.

Mijn insteek is om mensen een strategie te leren die voorkomt dat er enige twijfel ontstaat wanneer je zoekt naar een trade setup”

Jordi

Marketing

“Een boodschap op de juiste manier overbrengen is iets waar ik mezelf compleet ik kan vastbijten. Ik vind het super leuk om marketingstrategieën tot op de letter precies te onderzoeken en in de praktijk te testen. Mijn rol binnen CrypteauTrust is hoofdzakelijk achter de schermen ervoor zorgen dat wij groeien op Social Media vlak. “

Onze reis

Een tijdreis door crypto en avontuur!

Oktober 2022

Oprichting Coinfident en lancering CrypteauTrust;

November 2022

Vormgeving Leerprogramma’s v1

Januari 2023

Livegang CrypteauTrust Discord

Juni 2023

Eerste partnership gesloten

Oktober 2023

Verdere uitbreiding partnerships

September 2023

Livegang Premium Groep

Oktober 2023

Livegang CrypteauTrust website v1

Onze eerste website

Met bloed, zweet en tranen, zelfstandig een eigen website gebouwd. Hij deed wat hij moest doen, maar daar was het ook wel mee gezegd.

November 2023

Verdere uitbreiding partnerships

December 2023

Jordi voegt zich bij CrypteauTrust

April 2024

Livegang CrypteauTrust website v2

Mei 2024

Livegang Gem Hunters Groep (Premium Discord)

Q2 2024

Organiseren periodieke Webinars voor investeerders en traders

Q3 2024

Live event CrypteauTrust Community

Q4 2024

Doorgroeien! 🚀

Platforms

In het kader van risicomanagement, maar ook vanwege de kansen die verschillende Exchanges met zich meebrengen werken wij met verschillende platforms. Hieronder het complete overzicht.

Partners

Samen sta je sterk, daar geloven wij erg in. Om die reden werken wij graag samen met verschillende partijen. Hieronder een overzicht van al onze partners.

CRYPTEAUTRUST15 voor 15% korting

Wat zeggen onze leden

Jouw mening wordt enorm gewaardeerd.

Deel je ervaring >